Beyaz bomba gibi dönüyor

Beyaz Show başlıyor. Yaz tatilene giren program 23 Ekim akşamı ekranlara geri dönüyor. Yeni süpriz ve köşelerle programa hazırlanan ekip yeni sezona hangi konuklarla başlayacak duyuruldu.

22 Ekim 2015 Perşembe 11:47
Beyaz bomba gibi dönüyor






Beyaz bomba gibi dönüyor

Beyaz Show başlıyor. Yaz tatilene giren program 23 Ekim akşamı ekranlara geri dönüyor. Yeni süpriz ve köşelerle programa hazırlanan ekip yeni sezona hangi konuklarla başlayacak duyuruldu.

Beyaz show, konuklar, süprizler, yeni bölüm

Usta şovmen Beyazıt Öztürk'ün eşsiz sunumuyla ve yepyeni dekorunda 20. yılını kutlayacak olan Beyaz Show'da, yine birbirinden renkli konuklar, sürprizler, köşeler ve kahkaha dolu dakikalar seyircileri bekliyor. Sezonun ilk programında Beyaz Show'un konukları ise;
Büyüleyici sesi ve muhteşem şarkılarıyla gönüllerde taht kuran, "Kalbimin Tek Sahibine" ile İnternet'te rekor kıran İrem Derici!

Yazın en çok konuşulan yapımlarından “Güneşin Kızları' nın” sevilen oyuncuları Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan !

"Yaktın Beni" filmiyle iddialı bir şekilde gelen eğlence garantili ikili Sarp Apak ve Sinem Kobal!

Beyaz Show'un yeni sezona başlayacağı bu muhteşem gecede, herkesi bomba gibi bir şov bekliyor. Sakın kaçırmayın!

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyazıt Öztürk; 12 Mart 1969 senesinde dünyaya gelmiştir. Beyaz olarak da hitap edilen Beyazıt Öztürk; televizyon ve radyo programcısı, şarkıcı, sinema ve tiyatro ile birlikte dizi oyunculuğu mesleklerini icra etmiştir. Bolu’da memur bir ailenin evladı olarak dünyaya gelen Beyaz; baba tarafından Gürcü asıllıdır. Babasının mesleği polis olması nedeniyle ülkemizde birçok şehirde bulunmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik – Heykel bölümünü kazanan Beyaz’ın resme büyük bir yeteneği vardır. Aynı zamanda gençliğinde lisanslı basketbolcudur ve üniversite okurken radyo programcılığı yapmaya başlamıştır. R harflerini telaffuz edemediği için sunuculuk isteği geri çevrilen Beyaz bir şekilde sesini seyirciye duyurdu ve çok beğenildi. Tarzı ve konuşması dinleyenlerde karşılık bulan Beyaz kariyerinde hep başarılı oldu. Birçok üniversite ve dernekten ödül alan Beyaz; filmlerde ve dizilerde rol almıştır.

Filmleri (7) 

Nihavend, Mucize, 1997  

Dansöz, 2000, Taksi Şoförü 

Sır Çocukları, 2002, Beyaz 

Biz Size Aşık Olduk, 2002, Cem 

Karım ve Annem, 2004, Levent 

O Şimdi Mahkum, 2005, Beyaz 

Karagöz ile Hacivat Neden Öldü?, 2005, Hacivat
Son Güncelleme: 22.10.2015 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.