Beyaz özür diledi; Şaşkınım, üzgünüm

Kanal D'de Beyaz Show'da yayınlanan programanı telefonla bağlanan bir kadının sözleri nedeniyle hedef tahtasına oturtulan Beyazıt Öztürk Özür diledi.

11 Ocak 2016 Pazartesi 05:56
Beyaz özür diledi; Şaşkınım, üzgünüm






Beyaz özür diledi; Şaşkınım, üzgünüm

Kanal D'de Beyaz Show'da yayınlanan programanı telefonla bağlanan bir kadının sözleri nedeniyle hedef tahtasına oturtulan Beyazıt Öztürk Özür diledi. Beyazıt Öztürk'ten Kanal D'den Beyaz Show Programında gerçekleştirilen bir telefon bağlantısıyla ilgili yaşananlara ilişkin açıklama geldi
Kanal D Anahaber'e konuk olan Öztürk, öğretmen olduğunu söyleyerek Beyaz Show programına bağlanan Ayşe Çelik'in açıklamaları ve sonrasında yaşananlara ilişkin konuştu.

Beyazıt Öztürk, "Şaşkınım, üzgünüm... Canlı yayında kendi iç sesimi dinlemekten arayan kişinin konuşmasını dinleyemedim." ifadelerini kullandı.

Beyazıt Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde;

Beyaz, "Olay için üzgünüm özür dilerim. Benim yıllardır duruşum belli. 20 yıldır ilk kez başıma böyle bir şey geldi. Daha önce T.C. numarasına kadar belli oluyor telefonla bağlananların. İlk cümlede 'burada çocuklar ölüyor' denilince beynim dondu konsantrasyonumu kaybettim. Arkasında böyle bir niyetin olduğunu bilemedik. Öğretmen olmadığı da ortaya çıktı.Gelen tepkileri anlayışla karşılıyorum. Ben de olsam tepki verirdim.'' dedi.
Son Güncelleme: 11.01.2016 05:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.