Beyaz Show 140 şehit öğretmenin kemiklerini sızlattı..

Eli kanlı caniler şimdiye kadar tam 140 öğretmeni katletti. Acımadan, adice. Evlerinde, derslikte, yolda. PKK yandaşına çanak tutan Beyaz Show ise, bölgeden ayrılan öğretmenleri eleştiren konuşmaya izin verdi.

10 Ocak 2016 Pazar 01:08
Beyaz Show 140 şehit öğretmenin kemiklerini sızlattı..






Beyaz Show 140 şehit öğretmenin kemiklerini sızlattı..

Beyaz Show'da telefonla katılan PKK yandaşı kadının öğretmen olduğu iddiaları yalan çıktı. Kanal D Beyaz Show ile ilgili açıklama yaptı...
Terör örgütü PKK'nın propagandasının yapıldığı, örgüt tarafından katledilen 140 öğretmenin adının bile alınmadığı Beyaz Show'a telefonla bağlanan bir kişinin sözlerine tepkiler sürerken, Kanal D'den açıklama geldi. Beyazıt Öztürk'ün Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Şov' programına telefonla katılarak örgüt propagandası yapan ve kendini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik'in öğretmen olmadığı ortaya çıktı.Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Kanal D ise olayın provakasyon olduğunu iddia etti.

Öğretmen olduğunu iddia eden Ayşe Çelik adında bir kişi Kanal D ekranlarında dün yayınlanan Beyaz Show'a telefonla bağlanarak HDP'li vekiller ve PKK yandaşlarıyla aynı ağızdan konuşmuş ve herkesin gözü önünde örgüt propagandası yapmıştı.

PKK propagandası yapan o kişiyle ilgili gerçek kısa zamanda ortaya çıktı. Örgüt propagandası yapan ve sözde öğretmen olduğunu söyleyen ve Doğan medyasınının da bu duruma çanak tuttuğu o isim öğretmen çıkmadı.

Diyarbakır’da öğretmen olarak görev yapan üç Ayşe Çelik bulunduğu, bu kişilerden hiçbirinin o telefon bağlantısında örgüt propagandası yapan kişi olmadığı belirlendi. Milli Eğitim Bakanlığı, Beyaz'ın programına telefonla bağlanarak öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe Çelik'in, yapılan araştırmalar sonucu öğretmen olmadığının anlaşıldığını duyurdu.

Kanal D televizyonunda yayınlanan Beyaz Şov'a telefonla bağlanan Ayşe Çelik isimli bir izleyici PKK propagandası yaparak Diyarbakır'da yaşanan olaylardan güvenlik kuvvetlerini sorumlu tutmuş, terör örgütüne tek kelime söyletmemişti.

PROGRAMA KATILAN İSİM SAHTE İDDİASI

Sosyal medya kullanıcıları ise gün boyunca Ayşe Çelik'in kim olduğunu, nasıl canlı yayına bağlandığını, örgüt propagandası yapmasına neden izin verildiğini ve Beyazıt Öztürk'ün bu çirkin propagandayı neden alkışlattığını konuşurken kanal yönetimi beklenen açıklamayı yaptı.
Ayşe Çelik'in öğretmen olmadığının ortaya çıkmasının ardından kanal yönetimi konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada;

"Kanal D olarak hem böylesi bir provakasyonun hedefi olmanın hem de akla hayale gelmeyecek senaryolarla yıpratılma gayretinin üzülerek farkındayız" denildi.

Kanal D'den yapılan açıklama şöyle:

"08.01.2016 tarihli Beyaz Show Programı'nda gerçekleştirilen bir telefon bağlantısına dair yaşananları kamuoyuyla paylaşma lüzumu hissettik.

Beyazıt Öztürk, 20 yıldır Kanal D ekranında herkesin çok yakından bildiği, eğlence içerikli show programı yapmaktadır. Dün gece yayından sonra, yaptığımız araştırma sonucunda elde ettiğimiz bilgiler aşağıdaki gibidir;

Kendisini Ayşe Çelik, Öğretmen olarak tanıtan kişi, konuklara 'ünlü olmadan önce yaptığınız ve şimdi özlediğiniz neler var', 'hayranlarınızla başınıza gelen en tuhaf şey nedir', 'kendinizi eleştirirseniz neyinizi eleştirirsiniz' sorularını sormak istediğini aktarmıştır. Ardından cep telefonundan yayına bağlanmıştır. Yayında bambaşka konuları dile getirmiş ve sonrasında da sosyal medyada gündem oluşturmuştur.

Beyazıt Öztürk, istisnasız bu ülkede herkesin sevdiği, programında asla siyasete yer vermeyen, toplumun her kesimini kucaklayan tarzına rağmen böylesi bir provakasyonun içine çekilmeye çalışılmıştır. 23 yıllık yayın tarihinde ülkemizin değerlerine ve menfaatlerine bakışı çok belirgin olup, terörün her türlüsüne karşı Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü ilke edinmiş Kanal D olarak hem böylesi bir provakasyonun hedefi olmanın hem de akla hayale gelmeyecek senaryolarla yıpratılma gayretinin üzülerek farkındayız. Doğan TV ve Kanal D ilk günden bugüne devletin yanında yer almıştır.

Altını çizerek bir kez daha belirtmek isteriz ki hiçbir suistimal ve iftira çizgimizi ve duruşumuzu değiştirmeyecektir. İyi niyetle bakan gözlerin hemen farkedebileceği bu provakasyona karşı Kanal D Yönetimi söz konusu kişiye dair tüm hukuki süreçleri işletecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."
Son Güncelleme: 10.01.2016 01:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baha 2016-01-10 20:57:31

yawrum bu yaptiginiz fasistliktir

Avatar
halis şafak 2016-01-10 22:19:28

Sayın Öztürk Türk oğlu Türkdür tuzak olabilir 20 yıl tanınan bügünmü değişti aklı cıkıp haykırsa bile onu hep beraber tanıyoruz .hemen atıyoruz bu kadar ucuzmu insanlık.