Bikinisi ile herkesi büyüledi

Model Demi Rose bikinisi ile sosyal medyadan takipçilerini büyüledi.

13 Temmuz 2018 Cuma 08:43
Bikinisi ile herkesi büyüledi






Bikinisi ile herkesi büyüledi

   Model Demi Rose bikinisi ile sosyal medyadan takipçilerini büyüledi.Model Demi Rose metalik bikinisiyle kum saati fiziğini tüm ihtişamıyla bir kez daha gösterdi.

   Demi Rose vücut kıvrımlarını sergileme konusunda hiç utangaç değil.Demi Rose çarşamba günü yaptığı Instagram paylaşımında kum saati fiziğini yine cümle aleme gösterdi.

   Seksi modelin hayranları ise Rose'a övgüler yağdırdı.Seksi yıldız daha önce de aynı bikiniyi giyerek çektiği selfie'leri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.Esmer güzelin en büyük hayali ise günün birinde Bond kızı olabilmek.

   Demi Rose Mawby geçtiğimiz mayıs ayında Daily Mail gazetesine verdiği röportajda beslenmesine çok dikkat ettiğini itiraf etmişti.Çok kolay kilo aldığını söyleyen Demi, kilo almamak için doğum günlerinde doğum günü pastası bile yemiyor.

   İngiliz güzel, 1995 Birmingham doğumlu.Aslında son derece minyon olan Demi Rose'un boyu ise sadece 157 cm.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Demi Rose
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.