Bild'in Türkçe röportaj yayınladığı, Meryem Uzerli, İstanbul'da: Çok yorulmuştum

OYUNCU Meryel Uzerli, Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild'in Türkçe yayınladığı röportajında 'Tükenmişlik sendromunu' değerlendirirken, "Çok yorulmuştum. Sadece çalışma şartları veya özel hayatım yüzünden değil. Bazen...

05 Şubat 2015 Perşembe 12:20
Bild'in Türkçe röportaj yayınladığı, Meryem Uzerli, İstanbul'da: Çok yorulmuştum






OYUNCU Meryel Uzerli, Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild'in Türkçe yayınladığı röportajında 'Tükenmişlik sendromunu' değerlendirirken, "Çok yorulmuştum. Sadece çalışma şartları veya özel hayatım yüzünden değil. Bazen değişik durumlar üst üste geliyor ve zamanla kritikleşiyor"  dedi. Berlin'den İstanbul'a 2 gün önce gelen ve son olarak 'Görevimiz Tehlike' filmini izleyen Uzerli'nin 7 rakamlı yeni dizi için imza attığı belirtildi.
Bild gazetesi, bugünkü sayısında Meryem Uzerli ile Türkçe başlık da kullandığı röportaj yayınladı. 'Türkiye’nin en büyük televizyon starı Almanya’da yaşıyor' başlıklı röportajda, 31 yaşındaki annesi Alman, babası Türk olan Meryem Uzerli'nin Sultan Süleyman'in eşi Hürrem Sultan olarak rol aldıgı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi sayesinde Türkiye'ye ismini duydurduğu belirtildi. Röportajda, 100 bölüm süren 'Muhteşem Yüzyıl'ın her hafta dünyanın 60 ülkesinde 350 milyon seyircinin başını döndürdüğü belirtilirken şöyle denildi:
"Birden ünlü olan güzel oyuncu, neye ugradıĝını şaşırdı. 'Bir anda elma alırken bile kameralar beni takip etmeye başladı. Acaba marketi mi çekiyorlar diye düşündüm ama gerçekten benim resmimi çekiyorlarmış' diye gülerek anlatıyor Meryem Uzerli. 'Havaalanında Ruslar ve Çinliler de resim istemeye başlayınca, bir şeyler değiştiginin farkına vardım. Çekimlerdeyken dizinin bu kadar başarılı olduğunu pek anlamamıştım ama tabii ki çok sevindim."
BERLİN’E DÖNÜŞÜ
Uzerli, her hafta sinema filmi uzunluğunda bir bölüm, günde 14 saate kadar süren set yaşamının Meryem Uzerli icin tükenmişlik sendromunun gelişmesine neden olduğunu anlatırken şöyle dedi:
"Çok yorulmuştum. Sadece çalışma şartları veya özel hayatım yüzünden değil. Bazen değişik durumlar üst üste geliyor ve zamanla kritikleşiyor."
Röportajda, İstanbul’da 3 yıl yaşayıp çalışan Meryem Uzerli'nin Almanya'ya dönerken beklenmedik hamileliği olduğu, Berlin’e yerleşmesi ile rahatladığı ve  normal bir yaşama dönmesini sağladığı kaydedilirken, "Kızı Lara'yı doğurduktan sonra, her türlü teklifi reddediyor. Ve şimdi oyunculuk hayatına dönmeye hazır" derildi.
"7 RAKAMLI YENİ ANLAŞMA"
Röportajda, Meryem Uzerli'nin 7 rakamlı bir anlaşmaya imza attıktan sonra, kendisi için senaryosu hazırlanan bir haftalık dizi için Türkiye'ye dönmeye hazırlandığı kaydedildi.  Meryem Uzerli, "Haziran ayı gibi İstanbul’a yerleşmeye hazırlanıyorum. Seyahat uçakla çok uzun olmadığı için, eski ve yeni hayatımı bir araya getirebileceğimi inanıyorum" dedi.
İSTANBUL'A DÖNDÜ
Meryem Uzerli, salı günü uçakla Almanya'dan İstanbul'a dönerken, Özcan Deniz'in senaryo ve yönetmenliğini üstlendiği 'Görevimiz Tehlike' filmini izledi. Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan ile birlikte fotoğraf çektiren Uzerli, "Nasıl güldüm, nasıl ağladım.. O kadar etkilendim ki. Acayip" derken sosyal medyadaki takipçilerine izlemelerini önerdi.
Uzerli, İstanbul'da bindiği taksiden ve THY ekibi ile fotoğraflarını da yayınladı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.