Bir tostu 39.bin liraya yedi

Konya'da yaşayan şeker hastası 45 yaşındaki Muhammet Tekin, bankadaki hesabından 39 bin lira çektikten sonra, otomobiliyle işyerine giderken aniden kan şekeri düştü.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 10:14
Bir tostu 39.bin liraya yedi






Bir tostu 39.bin liraya yedi
   Konya'da yaşayan şeker hastası 45 yaşındaki Muhammet Tekin, bankadaki hesabından 39 bin lira çektikten sonra, otomobiliyle işyerine giderken aniden kan şekeri düştü.Yolda durarak büfeden bir tost yemek isteyen Muhammet Tekin otomobilini çalışır halde bırakarak büfeye gitti.
   Büfede tost yerken aracın kimliğini belirlenemeyn bir kişi çalışır vaziyette bulunan otomobile yaklaştı ve ön koltukta poşet içinde bulunan 39.bin lirayı alarak kaçtı.Tostunu yedikten sonra otomobiline dönen Tekin, içinde parasının olduğu poşetin olmadığını fark edince polise haber verdi. Polis, parayı alıp kaçan şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.
Son Güncelleme: 31.05.2017 13:37
Anahtar Kelimeler:
TostuKan Şekeri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.