Bodrum'da Sıla rüzgarı

Nilüfer DEMİR/BODRUM(Muğla), () - BODRUM'da İlçesi'nde düzenlenen Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatro'da konserleri kapsamında Sıla sahne aldı. Hayranlarından büyük ilgi gören Sıla, izleyenlere güzel bir gece yaşattı. Solfej ve Kerki Production...

16 Ağustos 2015 Pazar 12:36
Bodrum'da Sıla rüzgarı






Nilüfer DEMİR/BODRUM(Muğla), () - BODRUM'da İlçesi'nde düzenlenen Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatro'da konserleri kapsamında Sıla sahne aldı. Hayranlarından büyük ilgi gören Sıla, izleyenlere güzel bir gece yaşattı.
Solfej ve Kerki Production tarafından düzenlenen, medya sponsorluğunu Powerturk'ün yaptığı 'Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatro'da konserleri kapsamında Sıla konser verdi. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konseri izleyenler arasında Kemal Doğulu da vardı. Konserine 'Reverans' isimli şarkısıyla başlayan Sıla, ara vermeden 'Sevişmeden Uyumayalım' ve 'Bana Biraz Renk Ver' şarkılarını seslendirdi. Mini pullu bir elbise ile sahne alan Sıla, hayranlarını şarkılarıyla zaman zaman coşturdu, zaman zaman da duygulu anlar yaşattı. İki saat sahnede kalan Sıla şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.
Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet de eden Sıla, "Bodrum'u çok seviyorum. Konserlerde unutulmaz geceler yaşanır. Bu akşam da onlardan bir tanesi olsun. Süper bir hatıramız olsun" dedi. Konseri yaklaşık 2 bin 500 işi izledi.
Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatro'da konserleri 19 Ağustos'ta Nilüfer konseri ile devam edecek.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.