Bu sakalın değeri 145 bin lira

İmirzalioğlu yeni oynayacağı dizi için sakal bırakıyor. Yazın çekimlerine başlanacak olan dizide Fatih Sultan Mehmet rolünü oynayacak olan Kenan Mirzalioğlu bu rolü için sakal bırakıyor.

27 Nisan 2017 Perşembe 09:29
Bu sakalın değeri 145 bin lira






Bu sakalın değeri 145 bin lira
    Oyuncu Kenan İmirzalioğlu yeni oynayacağı dizi için sakal bırakıyor. Yazın çekimlerine başlanacak olan dizide Fatih Sultan Mehmet rolünü oynayacak olan Kenan Mirzalioğlu bu rolü için sakal bırakıyor.
   Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Akmerkez’deydi. Kenan İmirzalıoğlu çekimleri yazın başlayacak dizide Fatih Sultan Mehmet’i oynayacak. Rolü için sakal bırakan İmirzalıoğlu bölüm başına 145 bin TL alacak.Kenan İmirzalıoğlu çekimleri yazın başlayacak dizide Fatih Sultan Mehmet’i oynayacak. Rolü için sakal bırakıyor. Kenan ‘bölüm başına 145 bin TL alacak.Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni projesi, Osmanlı tarihinin bir bölümünü anlatacak bir dizi olacak. 42 yaşındaki oyuncu yeni rolünde Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracak.

Son Güncelleme: 27.04.2017 10:21
Anahtar Kelimeler:
Kenan İmirzalıoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.