Burcu Çetinkaya evlendi: Şanlıurfa'da nikah kıydı ve yerleşti...

Türkiye'nin yetiştirdiği ünlü kadın pilot Burcu Çetinkaya, yüksek lisans yapmak için yerleştiği Şanlıurfa'da evlendiği ortaya çıktı.

27 Eylül 2015 Pazar 11:10
Burcu Çetinkaya evlendi: Şanlıurfa'da nikah kıydı ve yerleşti...






Ünlü rallici Burcu Çetinkaya Şanlıurfa'da evlendi

Türkiye'nin yetiştirdiği ünlü kadın pilot Burcu Çetinkaya, yüksek lisans yapmak için yerleştiği Şanlıurfa'da evlendiği ortaya çıktı. Daha önce 'Aşk' iddialarını yalanlayan Burcu Çetinkaya'nın geçtiğimiz dönem Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı sıfatıyla röportaj yaptığı Fatih Mehmet Bucak ile hayatını birleştirdi. Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Çetinkaya 1.5 yıldır Harran Üniversitesi'nde yüksek lisans yapıyordu.  Ünlü rallicinin, haziran seçimlerinde Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan Fatih Mehmet Bucak'la evlendiği ortaya çıktı.

Yüksek lisansını Harran Üniversitesi’nde tamamlamak üzere 1,5 yıl önce Şanlıurfa’ya yerleşen Burcu Çetinkaya, hayatının aşkını da orada buldu. 7 ay önce bir arkadaşı vasıtasıyla Fatih Mehmet Bucak’la tanışan Çetinkaya, sürpriz şekilde evlilik kararı aldı. Çetinkaya ve Bucak, geçtiğimiz haziran ayında aile arasında düzenlenen sade bir törenle nikâh masasına oturdu.

SEÇİM RÖPORTAJI YAPMIŞTI

Mehmet Fatih Bucak, Adalet Partisi’nde milletvekilliği yapan merhum Mehmet Celal Bucak’ın oğlu. 1968, Siverek doğumlu olan Bucak, ekonomist ve aynı zamanda Urfa’nın önde gelen işadamlarından biri. Geçmişte iki dönem Şanlıurfa’yı TBMM’de temsil eden babasının izinden giden Mehmet Fatih Bucak, haziran seçimlerinde Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adayı olmuştu. Seçimler öncesinde Türkiye gazetesi için milletvekili adaylarıyla görüşen Burcu Çetinkaya, Mehmet Fatih Bucak’la da röportaj yapmıştı. (Arzu AKBAŞ ZOR-Hürriyet)

Son Güncelleme: 27.09.2015 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.