Burcu Esmersoy, 'Kadın evde otursun'

Burcu Esmersoy, kadınların gece yarılarına kadar iş hayatında aktif şekilde yer almasına karşı çıktı, 'Evde otursunlar' dedi

07 Temmuz 2014 Pazartesi 08:09
Burcu Esmersoy, 'Kadın evde otursun'






Burcu Esmersoy, 'Kadın evde otursun'

Kadınların çalışması konusunda sık sık yaşanan tartışmalara Burcu Esmersoy'da katıldı. Esmersoy da çok tartışılacak sözlere imza attı.

SABAHA KARŞI EVE GELEN KADIN..

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı açıklamalarla ezberleri bozdu.

Spor spikerliği yaptığı dönemi anlatan Esmersoy, "Çok zor bir görev. Bazı maçlar geceleri başlıyor o da bir erkeğe çok zor geliyor. Erkek de eşinin sabaha karşı eve gelmesinden rahatsız oluyor" dedi. Esmersoy, ardından da şöyle devam etti: "Kadın bence evde oturmalı."
Arda Turan'ın yakın arkadaşı Burcu Esmersoy bir süre önce rol aldığı bir reklam filminde başarılı bir iş kadını profili ortaya koymuş, gece hayatına hızla hazırlanan bir karekteri canlandırmıştı. Esmersoy'un reklam filmi youtube üzerinden milyonlarca kişi tarafından beğeniyle izlenmişti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.