Çağatay Ulusoy hangi ünlü spikerle aşk yaşıyor?

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy 2 aydır spor spikerliği yapan Diyar Onar'la ilişkiye başladığı söyleniyor.

09 Kasım 2016 Çarşamba 11:13
Çağatay Ulusoy hangi ünlü spikerle aşk  yaşıyor?






Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy 2 aydır spor spikerliği yapan Diyar Onar'la ilişkiye başladığı söyleniyor.
Adı yıllar önce Serenay Sarıkaya ve daha sonra da Amerikalı genç model Taylor Marie Hill'le anılan Çağatay Ulusoy ise bir röportajındaki şu sözleriyle de Diyar Onar'ı tarif eder gibiydi: 'Esmer kızlardan hoşlanıyorum. Çok uzun boylu olmayacak. Gözleri anlamlı bakmalı ve büyük olmalı…'
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre; şimdilik ilişkilerini herkesten saklayan ikili, kimselere görünmemek için de gündüzleri değil geceleri buluşuyor. Sık sık Emirgan'daki tanıştıkları mekanda Ulusoy'la bir araya gelen Onar, bu bomba aşkın ortaya çıkmaması için ise önlem almayı ihmal etmedi. Güzel sosyetik, yakışıklı oyuncuyla aşkının duyulmaması için de jet hızıyla sosyal medya hesaplarını kapattı.
Çağatay Ulusoy'un yeni sevgilisi Diyar Onar
Kısa bir süre önce esmer bir güzelle aşk yaşadığı konuşulan Çağatay Ulusoy'un Emirgan'da bir mekanda sosyetik güzelle bir araya geldiği öğrenildi.
Çağatay Ulusoy Kimdir?
23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağatay Ulusoy aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.
Ayrıca, oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersi almış, oyunculuk kariyerine Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan "Adını Feriha Koydum" adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım atmıştır.
Diziye devam ederken 2011 yılında "Anadolu Kartalları" filminde de başrol oynamış, filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.
Ulusoy, Star TV'de yayınlanan "Medcezir" adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynamıştır.
Yıldırım Türker’in senaryosunu yazdığı ve 25 Aralık’ta vizyona giren olan “Delibal” adlı sinema filminde “Barış” karakteri ile başrolü oynamıştır.
Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü olmuştur.
Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde SHOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan 'İçerde' adlı dizinin başrolünü canlandırmaktadır.

Son Güncelleme: 09.11.2016 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gulshat 2016-11-09 19:36:37

Hicbir zaman bashkasy bn olmajak nolursa bolsun sonunda enede. Emir Feriha boljaksyn