Çağla'nın gögüsleri kamu düzenini bozar mı?

Kendi televizyon programında bir dans gösterisi yapmak isterken yayın kazasına kurban giden Çağla Şikel'in hukuk mücadelesi sürüyor.

04 Aralık 2014 Perşembe 09:57
Çağla'nın gögüsleri kamu düzenini bozar mı?






Çağla'nın gögüsleri kamu düzenini bozar mı?

Kendi televizyon programında bir dans gösterisi yapmak isterken yayın kazasına kurban giden Çağla Şikel'in hukuk mücadelesi sürüyor. Çağla Şikel özellikle Youtube'de yayınlanan görüntülere yayın yasağı getirilmesi talebi 'Kamu güvenliğini bozmadığı' için kabul edilmedi..
Eski manken Çağla Şikel, canlı yayında göğsünün açıldığı görüntü için yayın yasağı talep etti. Mahkeme bu isteği, 'Kamu düzenini bozacak bir durum değil' diye reddetti.

Çağla Şıkel,
Alişan'la sunduğu TV programı sırasında kaza yaşamış, dans ederken göğsü açılmıştı. Ünlü manken, o görüntüyü yayınlayan internet sitelerine karşı hukuk savaşını sürdürüyor. Şıkel, Youtube'da 1 milyon kez izlenen görüntülerin kaldırılması için dava açtı.

BİR YASAKLAMA, BİR DE RED


Mahkeme, 190 internet sitesinden görüntülerin kaldırılmasına hükmetti. Ancak Şikel, "Yayın yasağı da getirilsin" deyince mahkeme, "Ortada kamu düzenini bozacak bir durum yok" diye bu isteği reddetti.




Son Güncelleme: 04.12.2014 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.