Can Ateş, Meksika'da plajda görüntülendi

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - OYUNCU Meryem Uzerli'nin kızının babası işadamı Can Ateş, Meksika'da bir plajda görüntülendi. Meryem Uzerli ile yaşadığı ilişki ile uzun süre gündeme gelen işadamı Can Ateş, bir süredir ortalıkta...

13 Şubat 2015 Cuma 12:35
Can Ateş, Meksika'da plajda görüntülendi






Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - OYUNCU Meryem Uzerli'nin kızının babası işadamı Can Ateş, Meksika'da bir plajda görüntülendi.
Meryem Uzerli ile yaşadığı ilişki ile uzun süre gündeme gelen işadamı Can Ateş, bir süredir ortalıkta görünmüyor. Çevresi ve iş yaptığı sigorta şirketlerini 30 milyon Euro dolandığı öne sürülen ve alacaklıların yurt dışına kaçtığını iddia ettiği Ateş'in telefonun kapalı olduğu, kendisine gönderilen e-posta ve mesajlara da cevap vermediği yolundaki haberler basında yer aldı.
İşadamı Can Ateş, Meksika'daki Tulum Plajı'nda Türk vatandaşları tarafından dün görüntülendi. Görüntülerde mayosuyla plajda yürüyüş yapıp, beach barda içki içen işadamı Ateş'in son derece rahat hareket etmesi dikkati çekti. Ateş'in plajın yakınındaki bir villada kaldığı ileri sürüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.