Cem Yılmaz'dan son filminde rol alan tüm ekibe teşekkür mesajı

Ünlü oyuncu Cem Yılmaz son filmi "Arif V 216" da rol alan,müzikleri ile katkıda bulunan tüm ekibe sosyal medyadan teşekkür etti.

11 Aralık 2017 Pazartesi 14:58
Cem Yılmaz'dan son filminde rol alan tüm ekibe teşekkür mesajı






Cem Yılmaz'dan son filminde rol alan tüm ekibe teşekkür mesajı

   Ünlü oyuncu Cem Yılmaz son filmi "Arif V 216" da rol alan,müzikleri ile katkıda bulunan tüm ekibe sosyal medyadan teşekkür etti.Sosyal medyadan paylaştığı filminin fragmanının altına tüm ekibe teşekkür eden usta oyuncu şunları yazdı."Birbirinden değerli oyuncuların olduğu neseli,serseri,romantik ama bi o kadar da “bi o kadar” filmimiz...Bu projede emeği gecen bin arkadaşım adına müzik dünyamızın en büyük isimleri ,çok sevgili cok kıymetli Ajda,Tarkan,Mustafa Sandal ve Kenan Doğulu ya kalbimin en derin yerinden tesekkür ediyorum.Desteklerini ömrüm boyunca unutmayacagım. Beni çok mutlu ettiniz cok yaşayın"

Anahtar Kelimeler:
Cem YılmazArif V 216
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.