Cesur paylaşımı ile sosyal medyayı salladı

 Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'nun eski sevgilisi Nina Agdal sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşım ile tüm dikkatleri üzerine topladı

04 Nisan 2018 Çarşamba 09:54
Cesur paylaşımı ile sosyal medyayı salladı






Cesur paylaşımı ile sosyal medyayı salladı

   Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'nun eski sevgilisi Nina Agdal sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşım ile tüm dikkatleri üzerine topladı.Hollywood'un gözde ismi Leonardo DiCaprio'nun eski sevgilisi Nina Agdal sosyal medya paylaşımıyla olay yarattı.Bir kez daha tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran 26 yaşındaki Nina Agdal , hesabında çırılçıplak fotoğrafını paylaştı.

   Nina Agdal, son paylaşımındaki görüntülerini ıssız bir ormanlık alanda verdi.Sınır tanımayan modelin paylaşımı kısa sürede on binlerce beğeni ve yorum aldı.Leonardo Dicaprio ve Nina Agdal 2016 yılında başladıkları ilişkiye 2017 yılının Mayıs ayında son vermişti.

   İkilinin ses getiren ilişkisinde en çok akıllarda kalan detaysa Agdal'ın büyükannesi Lona'nın çıkışıydı.Lona, dünyaca ünlü oyuncuyu uyararak 'Ya torunuma en iyi şekilde davranır ya da sonuçlarına katlanır!' diyerek Leonardo Dicaprio'yu açık açık uyarmıştı.

   25 yaşındaki Nina'nın 42 yaşındaki aktörle birlikte olması da akıllarda yer eden detaydı.İkilinin ilişki yaşadıkları dönemde aradaki yaş farkı da fazlaca tartışma konusu oluşturmuştu.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Leonardo DicaprioNina Agdal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.