Cesur pozlar vermeye devam etti

Model Emilly Ratajkowski verdiği birbirinden cesur pozlarla gündemden düşmüyor.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 08:45
Cesur pozlar vermeye devam etti






Cesur pozlar vermeye devam etti

    Model Emilly Ratajkowski verdiği birbirinden cesur pozlarla gündemden düşmüyor.ABD'li model Emily Ratajkowski, iş cesur pozlar vermeye gelince hiç utangaç olmadığını bir kez daha kanıtladı.

   Ratajkowski'nin paylaşımına Kim Kardashian bile yorum yaptı!Emily Ratajkowski kameralar önünde seksi pozlar vermekten hiçbir zaman çekinmedi. Hatta kendini en rahat hissettiği anların çıplak olduğu zamanlar olduğunu itiraf edecek kadar da cesur.

   Güzel model, dün son derece seksi turuncu bir bikiniyle fotoğraflar paylaştı.

   Ratajkowski paylaşımında öyle güzel ve seksi görünüyordu ki Kim Kardashian bile yorum yaptı.Emily'nin turuncu bikinisi, kendi tasarımlarından oluşan Inamorata Swim markasını taşıyor.

   Güzel model, fotoğrafına "Taze çıktı" yorumunu yaptı.Emily Ratajkowski, 2014 yılında Gone Girl filminde rol alarak sinemaya adım atmıştı.Başarılı model, son olarak da I Feel Pretty adlı bir filmde rol aldı.Emily Ratajkowski'nin, Instagram'da 18.6 milyon takipçisi bulunuyor.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.