Ceylan Çapa'ya Bodrum'da 'Bayram' dayağı

Bayram tatili öncesi Bodrum'a gelen Serkan Uçar ve Ceylan Çapa ikilisinin Türkbükü'nde bir balıkçı lokantasındaki kavgası sosyetenin gündemine bomba gibi düştü.

06 Temmuz 2016 Çarşamba 09:45
Ceylan Çapa'ya Bodrum'da 'Bayram' dayağı






Ceylan Çapa'ya Bodrum'da 'Bayram' dayağı


İstanbul sosyetesi Bodrum'da meydana gelen olayı konuşuyor. İddiay göre Eski eşi Ece Erken’e şiddet uyguladığı için ayrılan Serkan Uçar, 5 aydır birlikte olduğu Ceylan Çapa’ya da aynı kaba davranışı sergiledi. Gece kulübünde kavga eden çiftin tartışmasında yumruklar konuştu.

5 aydır birlikte olan Serkan Uçar ve Ceylan Çapa ikilisinin aşklarında pürüz! Bodrum’da tatil yapan ikilinin, gittikleri gece kulübünde birbirilerini dövdükleri iddia edildi. Türkbükü Garo's Balıkçısı'na giden sevgililer, mekân çıkışı soluğu bölgedeki başka bir kulüpte aldı.

SERKAN UÇAR'IN İKİNCİ VUKUATI

Neşeli başlayan eğlence ilerleyen dakikalarda sevgililerin kavgasına sahne oldu. Alkolün etkisiyle bilinmeyen bir sebepten kavga etmeye başlayan sevgilerden Çapa, galerici sevgilisine tokat attı. Bu hareket karşısında deliye dönen Uçar'da sosyetik sevgilisini hızlıca ittikten sonra yumruk atmaya çalıştı. Eski eşi Ece Erken'e de şiddet uyguladığı için ayrılan işadamı, kendilerini ayırmaya çalışan mekân görevlilerine de saldırdı.

Sevgilisini ikna edemedi

Olay sonrası güvenlik, Uçar'ı yaka paça dışarı çıkarırken Çapa ise mekân içinde kaldı. Uçar, zodyakla kiraladıkları yatlarına giderken, mekân görevlilerine ağır hakaretler ve küfür sarf etti. Sevgilisini almak için kısa bir süre sonra tekrardan gece kulübüne geri dönen Uçar, bütün ısrarlarına rağmen sevgilisini geri döndürmeyi başaramadı.

 
Son Güncelleme: 06.07.2016 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.