"Cinsel ilişki konusu beni utandırıyor"“ 

 Eski manken Gizem Özdilli cinsel ilişki ile ilgili soruya utanarak cevap verdi.

21 Nisan 2018 Cumartesi 15:29
"Cinsel ilişki konusu beni utandırıyor"“ 






"Cinsel ilişki konusu beni utandırıyor"“ 

   Eski manken Gizem Özdilli cinsel ilişki ile ilgili soruya utanarak cevap verdi.Eski manken Gizem Özdilli, verdiği röportajda "Cinsel ilişkiye de ihtiyacın olmuyor mu?" sorusu karşısında utandı.

   Bir döneme damga vuran mankenlerden Gizem Özdilli, Posta’ya verdiği röportajda özel hayatı hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Röportajda hayatında biri olmadığını belirten Gizem Özdilli, “Cinsel ilişkiye de mi ihtiyacın olmuyor?” sorusu karşısında afalladı.

   Gizem Özdilli “Aaa çok ayıp! Kızım annem de okuyacak bu röportajı. Cinsel ilişki falan, bunlar hala bizim ailede tabu. Benim bir tarafım hep utangaç hala. Ne kadar mankenlikten de gelsem, zamanında iç çamaşırı da giysem utangacım işte. Cinsel ilişki konusu beni çok utandırır” ifadelerini kullandı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Gizem Özdilli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.