Çıplak fotoğrafları çalınan sosyetik güzel uyardı

Sosyetik güzel Paris Hilton çıplak fotoğraflarının çalınmasından sonra iCloud kullananları uyardı

09 Mayıs 2018 Çarşamba 08:50
Çıplak fotoğrafları çalınan sosyetik güzel uyardı






Çıplak fotoğrafları çalınan sosyetik güzel uyardı

    Sosyetik güzel Paris Hilton çıplak fotoğraflarının çalınmasından sonra iCloud kullananları uyardı.Siber korsanlar tarafından ciddi bir saldırıya uğrayan ve hem parası hem de çıplak fotoğrafları çalınan Paris Hilton, yaptığı açıklamada ''Sakın iCloud kullanmayın, iCloud güvenilir değil'' dedi.

   Amerikalı dünyaca ünlü şarkıcı, aktris, model ve moda tasarımcısı olan Paris Hilton'un hesaplarını ele geçirerek 170 bin dolarını ve çıplak fotoğraflarını çalan kadın siber korsan Paytsar Bkhchadzhyan, dün hakim karşına çıktı ve 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

   Paris Hilton'dan çaldığı paralarla da yetinmeyen Bkhchadzhyan, baba Rick Hilton ve kız kardeş Nicky'nin de hesaplarına göz dikti fakat başarılı olamadı. Bkhchadzhyan, ayrıca Roosevelt Hotel'in Hollywood'daki bir partisine 40 bin dolar harcayarak Paris Hilton adına rezervasyon yaptırmaktan da çekinmedi.Hilton'un banka hesaplarını ele geçirerek para çalmayı başaran Bkhchadzhyan, ardından ünlü aktrisin iCloud hesabına göz koydu ve sonunda ele geçirmeyi başardı.

   Söylenenlere göre iCloud hesabında Hilton'un bazı çıplak görüntüleri bulunuyordu fakat bu görüntüler internete sızdırılmadı.Mahkeme öncesinde basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulunan Paris Hilton, "Yaşanan olaylardan bu yana iCloud'u kullanmıyorum. iCloud güvenilir değil" dedi.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Paris Hilton
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.