Çıplak fotoğraflarını babasına göndermiş

ABD, üniversiteli genç kızın, erkek arkadaşı için çektiği çıplak fotoğrafları yanlışlıkla babasına göndermesini konuşuyor...

10 Temmuz 2014 Perşembe 01:52
Çıplak fotoğraflarını babasına göndermiş






Çıplak fotoğraflarını babasına göndermiş, Sosyal medya kazası, çıplak fotoğrafını babasına gönderen kız

 

Erkek arkadaşını baştan çıkarmak için çektiği fotoğrafları, SMS'le erkek arkadaşına göndermek isteyen genç kız hayatının hatasını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan üniversite öğrencisi Nyjah adlı kız, özene bezene çektiği çıplak fotoğraflarını cep telefonu mesajıyla erkek arkadaşına gönderdi. Ancak, SMS'lerin hemen ardından babasından aldığı mesajla ne yapacağını şaşıran genç kız şoke oldu.

TWİTTER'DA PAYLAŞTI

Yaptığı hatayı farkedince başından kaynar sular dökülen Amerikalı genç kadın, Twitter’dan olanları ve babasının ona gönderdiği mesajları yazdı. Nyjah, babasının kendisine attığı “Bu fotoğrafları bana mı göndermek istedin?”, “Okulda para kazanmak için bunu mu yapıyorsun?”, “Telefona cevap ver” mesajlarını takipçileriyle paylaştı. Nyjah’ın paylaşımlarının ardından Twitter ve Instagram takipçileri birkaç bin arttı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.