Çocuklar Duymasın'ın ünlü oyuncusu yasak aşk yaşıyor....

Çocuklar Duymasın'ın ünlü oyuncusu Zeyno Günenç'in 7 yıllık evli olan Gilles Kanert ile beraber olduğu ortaya çıktı..

16 Kasım 2016 Çarşamba 11:39
Çocuklar Duymasın'ın ünlü oyuncusu yasak aşk yaşıyor....






Çocuklar Duymasın'ın ünlü oyuncusu Zeyno Günenç'in 7 yıllık evli olan Gilles Kanert ile beraber olduğu ortaya çıktı..
İddialara göre 49 yaşındaki oyuncu Zeyno Günenç İsviçreli eski balet Gilles Kanert ile birlikte. İki sevgili Suadiye'de tuttukları evde yaşıyor.
Kanert'in 7 yıllık evli olduğu, eşiyle İsviçre'nin Basel şehrinde yaşadığı öğrenildi. Üstelik baletin eşinin tüp bebek tedavisi gördüğü söyleniyor.
ZEYNO GÖNENÇ KİMDİR?

Zeyno Gönenç, 22 Haziran 1967 yılında İzmit’te dünyaya geldi. İlkokul ikinci sınıfta okurken annesi tarafından baleye yönlendirildi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde okudu ve buradan mezun oldu.
Gönenç, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda üç yıl çalıştı ve istifa etti. Kanada Vancouver'a giderek 1 yıl kaldı ve eğitimini geliştirdi. Yurtdışı da dahil, birçok özel radyoda yapımcı ve sunucu olarak görev yaptı. Süheyl Uygur ve Behzat Uygur kardeşlerle birlikte "Üç Salakşörler" adlı oyunla üç yıl süren bir turneye çıktı ve Türkiye'nin birçok yerini gezdi.
Zeyno Gönenç, Çocuklar Duymasın dizisinde Dominant Teyze karakterine hayat verdi. Bu rol ile tüm Türkiye’nin sevdiği bir isim haline geldi.
Kuşlu Çorap, Eyvah Kızım Büyüdü, Dadı, En Son Babalar Duyar, Çocuklar Duymasın, Avrupa Yakası, Çocuklar Ne Olacak, Keloğlan Kara Prens’e Karşı, Doktorlar, Hayat Apartmanı, Paramparça Aşklar, Geniş Aile, Çocuklar Duymasın gibi diziler ile televizyon ekranlarında bulundu. Şu an, Kanal D’de başlayacak olan Tatlı İntikam dizisinde Süheyla rolüne hayat vermeye hazırlanıyor.
Zeyno Günenç, 1997 yılında Okan Bayülgen ile evlendi. 16 ay evli kaldıktan sonra 1998 yılında boşandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.