"Çok kayıyor aman dikkat."

 Seksi pozlarıyla sosyal medya fenomeni olan Cansu Taşkın'ın son fotoğrafına oyuncu Kadir Çöpdemir'den espirili yorumlar geldi

25 Ocak 2018 Perşembe 16:05
"Çok kayıyor aman dikkat."






 "Çok kayıyor aman dikkat."

   Seksi pozlarıyla sosyal medya fenomeni olan Cansu Taşkın'ın son fotoğrafına oyuncu Kadir Çöpdemir'den espirili yorumlar geldi.Poposuyla meşhur sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın seksi pozunu paylaşıp altına "Relax" notunu düştü. Oyuncu Kadir Çöpdemir fotoğrafın altına "O terlikler çok kayıyor aman dikkat." diye uyardı.Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla olay olan Cansu Taşkın, mini şortuyla seksi pozunu paylaştı. Cansu Taşkın'a yorum yapan Kadir Çöpdemir herkesi güldürdü.Oyuncu Kadir Çöpdemir, Cansu Taşkın'yu "O terlikler çok kayıyor aman diyeyim ha..." mesajı ile uyardı.Cansu Taşkın'dan da Kadir Çöpdemir'e yanıt gecikmedi: "Yere sağlam basmak lazım. O zaman kaymıyor, denedim Kadir Bey"Bunun üzerine Kadir Çöpdemir, "Oh rahatladım, uykuma geçebilirim." diyerek yanıt verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.