Cüneyt Çakır düet için kolları sıvadı

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır ile Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği "Yıldızların şarkıları çocukların yarınları" konseri için stüdyoya girdi.

02 Ocak 2016 Cumartesi 11:15
Cüneyt Çakır düet için kolları sıvadı






Cüneyt Çakır düet için kolları sıvadı

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır ile Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği "Yıldızların şarkıları çocukların yarınları" konseri için stüdyoya girdi.


Usta müzik adamı Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğünü yaptığı proje kapsamında düzenlenecek konser, 9 Şubat 2016 Salı günü TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek. Konser öncesinde Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Levent'te bulunan tesislerinde 4 Ocak 2016 Pazartesi günü saat 14.00'de proje detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı düzenlenecek.


Geçtiğimiz günlerde stüdyoya giren FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır ilk ses provasında mikrofonla buluştu. Çakır ile Feridun Düzağaç düet yapıp rock söyleyecek.

İlk kez böyle bir projede yer aldığını ifade eden Cüneyt Çakır, 'Çocuklar yararına gerçekleştirecek bir projede yer almak mutluluk verici ancak yüzlerce insanın önünde sahnede şarkı söyleyecek olmak da bir o kadar heyecanlı. Bu heyecanımı, benimle birlikte projede yer alan büyük isimler bir parça da olsa hafifletiyor. Hayatımın bir parçası olan müzik konusunda şimdiye kadar hiç söylemek gibi bir deneyimim olmadı ancak iyi bir Rock dinleyicisi olduğumu söyleyebilirim. Feridun Düzağaç gibi güçlü bir sesle düet yapacağım. Umarım keyifli bir performans çıkar ortaya" ifadelerini kaydetti.


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bugüne kadar eğitim ve sağlıkla ilgili çok sayıda projede yer aldığını ancak hiç birinde şarkı söylemediğini belirterek, 'Konuşurken ses tonumun iyi olduğunu düşünsem de, şarkı söylemek konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yoğunluğumdan dolayı ses provasına henüz gidemedim. Değerli bir müzik adamı olan Metin Özülkü ile çalışacak olmak beni rahatlatıyor. Bir dinleyici olarak sanat müziğine ilgim var, umarım dinleyici ilgim seslendirme konusunda bana yardımcı olur" şeklinde konuştu.

Usta müzik adamı Metin Özülkü' nün müzik direktörlüğünü yaptığı proje kapsamında düzenlenecek konser, 9 Şubat 2016 Salı günü TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek. Yıldız futbolcular; Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde organize edilen bu özel gecenin sunuculuğunu ise Selçuk Yöntem yapacak. Müzik adamı Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğü, yıldız futbolcu Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde, 9 Şubat 2016 tarihinde TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek özel gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak. O gece sahneye Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Fatih Erkoç, Feridun Düzağaç, Funda Arar, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nilüfer, Nükhet Duru, Selami Şahin, Ümit Besen, Volkan Konak, Zara ve Ziynet Sali çıkarken, dev sanatçılara Burak Yılmaz (Futbolcu), Çağla Büyükakçay (Tenisçi), Eda Erdem Dündar (Milli Voleybolcu), Emre Belözoğlu, Gökhan Saki (Boksör), Gökhan Töre (Futbolcu), Hidayet Türkoğlu (Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su), Işıl Alben (Milli Basketbolcu), Kenan Sofuoğlu (Milli Motosikletçi), Kerem Tunçeri (Milli Basketbolcu), Mehmet Topal (Futbolcu), Neslihan Demir (Milli Voleybolcu), Nuri Şahin (Futbolcu), Olcan Adın (Futbolcu), Semih Kaya (Futbolcu), Semih Saygıner (Dünya Bilardo Şampiyonu), Serkan Balcı (Futbolcu), ve Volkan Demirel (Futbolcu) gibi sporcularımız eşlik edecek.
Son Güncelleme: 02.01.2016 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.