Davayı açtı! Erhan Çelik ve Gülben Ergen boşanıyor...

2 sene önce evlenen Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanıyor...

18 Kasım 2016 Cuma 16:09
Davayı açtı! Erhan Çelik ve Gülben Ergen  boşanıyor...






2 sene önce evlenen Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanmaya karar verdi.
2014 yılında Erhan Çelik'le dünyaevine giren Gülben Ergen'in evliliğinde kriz yaşadığı iddia edilmişti.
Canlı yayına bağlanan Ergen Program sunucularının ayrılık sorularına 'Çocukların ara tatilleri var. (Aras, Atlas ve Kuzey) Sekiz gün üç oğlumla birlikte Amerika'ya gideceğim. Cevap hakkımı dönüşüme saklıyorum. Amerika dönüşü cevap vereceğim.' diye yanıt verdi.
Bu açıklama sonrasında programda, Ergen'in Ocak ayına denk gelecek bu açıklamasının şimdilik belirsiz olduğu ancak ünlü ismin yanıtından bir sorun olduğu yorumları yapıldı.
Sorunlarını çözemeyen çiftin evliliğini bitirme aşamasına getirdiği hatta Erhan Çelik'in de evi terk ettiği iddia edildi.
Evde çıkan büyük bir tartışma sonrası bu kararı alan Erhan Çelik ve Gülben Ergen'in ayrı evlere çıktığı söylendi.

Erhan Çelik, yazılı açıklamasında: "Kendisine büyük sevgi, saygı ve sadakatle bağlı olduğum Sayın Gülben Ergen hanımefendi ile güzel başlayan evliliğimizi son dönemde bir hayli yıprattık ve tükettik. Bu nedene doğru tercihin yollarımızı ayırmak olduğunu düşünüyorum. Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle mahkemeye başvurumu yaparak boşanma davası açtım." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.