Demet Akalın, 'Kürşat kadın elimi morarttı'

Demet Akalın konser vermek için geldiği Hatay'da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı Bir kadın hayranı Akalın'a zor anlar yaşattı

17 Ağustos 2014 Pazar 21:53
Demet Akalın, 'Kürşat kadın elimi morarttı'






Demet Akalın Hatay Konseri, 'Kürşat kadın elimi morarttı'

Demet Akalın konser için geldiği Hatay'da bir kadın hayranın yakın ilgisinden bunalınca korumasından yardım istedi.

Okan Kurt ve Demet Akalın çifti, Hatay’ın Arsuz ilçesinde konser öncesi akşam yemeği yediler.
Konser alanına gitmek üzere restorandan eşi Okan Kurt ile el ele ayrılan Demet Akalın’ı bir hayranı elinden tutunca Akalın, “Elimi sıkmasanız” deyip korumasına “Kürşat, kadın elimi morarttı” dedi. Geçtiğimiz günlerde 5 aylık bebeğini kaybettiği öğrenilen Demet Akalın, çocuklara yakın ilgi gösterip akşam yemeği yediği restoranın önünde çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir hayranının “Demet hanım sağlığınız nasıl?” sorusuna “İyiyim sağ ol” cevabı veren Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile kendilerine tahsis edilen bir araçla konserin verileceği Coctail Arsuz’a hareket ettiler.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.