Demet Akalın'dan Bodrum'da dans şov

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan pop müziğin ünlü isimlerinden Demet Akalın, dans performansıyla da göz doldurdu. Sahne kıyafeti olarak tulum tercih eden Deket Akalın, Posh Club'ta hayranları ve tatilcilere eğlenceli dakikalar yaşattı....

10 Ağustos 2015 Pazartesi 19:31
Demet Akalın'dan Bodrum'da dans şov






MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan pop müziğin ünlü isimlerinden Demet Akalın, dans performansıyla da göz doldurdu.
Sahne kıyafeti olarak tulum tercih eden Deket Akalın, Posh Club'ta hayranları ve tatilcilere eğlenceli dakikalar yaşattı. 'Ders olsun' şarkısıyla konserine başlayan Akalın, 'Giderli şarkılar' ile devam ettiği performansında bir ara arabesk şarkılara da yer verdi. Dinleyenlere "sevgiliden ayrılan var mı" diye sorduktan sonra sözleri Tahir Peker'e ait 'Vur Gitsin Beni' adlı şarkıyı okudu. Şarkının ardından "Sadece beyler için geliyor kusura bakmayın kızlar. Önce adamları mutlu edeceksin ki sonra sen mutlu olabilesin" diyen Akalın, 'Beni benden alırsan seni sana bırakmam' adlı parçayı seslendirdi. Tekrar hareketli parçalarla performansına devam eden Akalın, hem coştu hem de coşturdu. 'İlahi Adalet' ile performansını sürdüren Akalın, bir ara DJ'in hareketli yabancı müzikleri eşlinde dans şov da yaptı. Tatilciler konserde, keyifli bir gece geçirdi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.