Didem Soydan'dan iç çamaşırlı poz

 Sosyal medyayı çok sık kullanan model Didem Soydan bir derginin çekimleri için Dubai'de paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini heyecanlandırdı.

17 Aralık 2018 Pazartesi 07:12
Didem Soydan'dan iç çamaşırlı poz






Didem Soydan'dan iç çamaşırlı poz

   Sosyal medyayı çok sık kullanan model Didem Soydan bir derginin çekimleri için Dubai'de paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini heyecanlandırdı. Cesur paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü model Didem Soydan, iç çamaşırlı fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.Ünlü model Didem Soydan sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.Sadece etkileyici fiziğiyle değil aynı zamanda gündemdeki konulara yaptığı önemli tespitlerle de dikkat çeken model Didem Soydan, geride bıraktığımız günlerde bir çekim için Dubai’ye uçtu. Sosyal medya hesabından burada çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Soydan daha önce otelin lobisinde paylaştığı bir fotoğrafın devamı niteliğinde bir kareyi hesabına yükledi.

 

Instagram hesabı üzerinden cesur pozunu takipçileriyle paylaşan ünlü model Didem Soydan, takipçilerine parmak ısırttı.

   Didem Soydan fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, "Güzelliğiniz ve işinize olan bağınız sizi bambaşka bir noktaya tadşıdı." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Duruş, tavır, güzellik her şeyinizle dünya standartlarında bir modelsiniz Didem hanım." yorumunu yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden siyah elbiseli cesur fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Didem Soydan, tam not almıştı. Didem Soydan'ın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Acaba asansör akımı tekrar mı geliyor?" yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Didem hanım kadın deyince akla ilk gelen nadir isimlerdensiniz" yorumunu yapmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.