Dilan Çiçek, Kainat Güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek

ELİDOR Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nda ikinci seçilen Antalyalı 19 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, Kainat Güzellik Yarışması'na katılmak için ABD'ye gitti. Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nda...

06 Ocak 2015 Salı 10:06
Dilan Çiçek, Kainat Güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek






Dilan Çiçek, Kainat Güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, () - ELİDOR Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nda ikinci seçilen Antalyalı 19 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, Kainat Güzellik Yarışması'na katılmak için ABD'ye gitti.
Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nda Amine Gülşe'nin ardından Türkiye'nin en güzel ikinci kızı seçilen Dilan Çiçek Deniz, 25 Ocak'ta ABD'nin Miami kentinde yapılacak olan ve 85 ülke güzellerinin katılacağı Kainat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) Türkiye'yi temsil etmek için önceki gün ABD'ye uçtu.
Öğretmen anne- babanın tek çocuğu olan Dilan Çiçek Deniz, özellikle güldüğü zaman 2002'de dünya güzeli seçilen Azra Akın'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Sivas doğumlu olması nedeniyle çevresindekiler tarafından 'İkinci Sivaslı Cindy' diye de anılan Deniz, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için çok sıkı hazırlandığını belirtti. Deniz, "Böyle uluslararası bir organizasyonda ülkemi temsil etmek çok gurur verici. İnşallah iyi bir derece alıp ailemi, sevdiklerimi ve ülkemi gururlandırırım" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.