Diriliş Ertuğrul’da kalleş tuzak; Kayı Obası'nda kara gün

Diriliş Ertuğrul'un bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü nefesleri kesecek. Kayı obasına kurulan kalleş tuzakta hedef, obanın ileri gelenleri ve Ertuğrul...

30 Mart 2016 Çarşamba 09:05
Diriliş Ertuğrul’da kalleş tuzak; Kayı Obası'nda kara gün






Diriliş Ertuğrul’da kalleş tuzak

Diriliş Ertuğrul Dizisi'nin bu akşam yayınlanacak bölümünde akıllara durgunluk veren tuzak izleyenleri ekrana kilitleyecek cinsten. TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam da soluk soluğa maceralarla dolu. Bölgedeki Türkmen beylerini kervansarayda toplayan Saadettin Köpek, Gümüştekin’le bir araya gelerek dizinin kahramanı Ertuğrul için yeni planlar hazırlar.

BANU ÇİÇEK YARALANDI

Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünde yine nefesler tutulacak! Dizinin geçen hafta yayımlanan bölümünde Banu Çiçek’in kaçırılması, Ertuğrul’la Tuğtekin’i bir kez daha karşı karşıya getirmişti. Banu Çiçek kaçıp yaralanırken Saadettin Köpek ise bütün Türkmen beylerini kervansarayda toplamıştı. Bu hafızada kalan bölümlerin ardından bu hafta Aytolun, Selcan ve Banu Çiçek karşı karşıya gelecek. 53. bölümde ‘Tuğtekin, yaşananlara tepkisini nasıl gösterecek’, ‘Saadettin Köpek ve Gümüştekin’in Ertuğrul için planları nedir’ ve ’Öğreneceği gerçek Tuğtekin’in üzerinde nasıl bir etki meydana getirecek?’ gibi sorular yanıtlarını bulacak.
 
Son Güncelleme: 30.03.2016 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.