Dizi bitmeden aşkları bitti

İçerde dizisinin sevilen iki karakterinin aşkları dizi bitmeden sona erdi.

10 Haziran 2017 Cumartesi 18:31
Dizi bitmeden aşkları bitti






Dizi bitmeden aşkları bitti

Her pazartesi Show Tv ekranlarında soymayan ve  reyting rekortmeni dizi ‘İçerde’de Sarp Yılmaz karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy’un sette tanışıp aşk yaşamaya başladığı Duygu Sarışın’la ayrıldığı ortaya çıktı.
   Dizide, Sema Komiser karakterine hayat veren Sarışın’la beş aydır birlikte olan oyuncu, ilişkisini geçtiğimiz ay sona erdirdi. Uzun süre hayatına kimseyi almadıktan sonra Sarışın’la yeni bir ilişkiye başlayan Ulusoy’un finale iki hafta kala ayrılması dikkat çekti. Projenin sona ermesinin ardından birlikte ABD’ye gidecekleri de iddia edilen çiftin, tatil planları iptal oldu. Uzun süredir ilişkilerinin konuşulmasına karşın birlikte görüntü vermemek için çaba sarf eden ikili, dizi için katıldıkları sosyal sorumluluk projelerinde bile yan yana gelmemeye çalışıyordu.
Milliyet
Son Güncelleme: 10.06.2017 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.