Doğukan Manço; Sıra dışı çalışmalar yapacağım

BARIŞ Manço’nun oğlu Doğukan Manço, müzik konusunda babasının cesaret başta olmak üzere bazı özelliklerini örnek almaya çalıştığını belirterek, “Birazcık daha cesaretli olmayı düşünüyorum ileriye yönelik sıra dışı...

15 Şubat 2015 Pazar 09:58
Doğukan Manço; Sıra dışı çalışmalar yapacağım






BARIŞ Manço’nun oğlu Doğukan Manço, müzik konusunda babasının cesaret başta olmak üzere bazı özelliklerini örnek almaya çalıştığını belirterek, “Birazcık daha cesaretli olmayı düşünüyorum ileriye yönelik sıra dışı çalışmalar yapmak istiyorum ve yapacağım da" dedi.
Doğukan Manço, henüz 2-3 yaşlarındayken stüdyo kayıt cihazlarıyla oynamaya başladığı fotoğrafları bulunduğunu, plakları çizerek büyüdüğünü söyledi. Manço, ‘Yeşilay’ın dergisinin sorularını yanıtlarken kendisini Galatasaray Lisesi’nden Radyo Televizyon Gazetecilik Anadolu Teknik Lisesi’ne gönderen babasının kendisiyle birlikte çalışmak üzere radyoculuk okumasını istediğini anlattı. Barış Manço'nun aralarından ayrılınca müziğe ilgisini kaybettiğini belirten Doğukan Manço, 8-9 yıl süren sıkıntılı dönemden sonra kendisini yeniden sonra kendisini yeniden müzik içerisinde bulduğunu bildirdi. Manço, şöyle dedi:
"Babamın hayatını incelediğim zaman benim için en iyi örnek olduğuna kanaat getirdim. Şu an üzerinde gitmekte olduğum yolu babamın döşediğini düşünerek sağlam adımlarla ilerlemeye çalışıyorum. Bir işi doğru yapabilmek için sevmek, ciddiye alma ve eğitiminden geçmek lazım. DJ’lik alanında ülkemizde de güzel gelişmeler bu anlamda başladı."
Manço, bir soru üzerine gençlerin yakalandığı uyuşturucu bağımlılığının yanı sıra onları asosyalleştiren küçük bir ekrana bağımlı kaldıkları telefon ya da bilgisayar oyunlarından kurtulmalarını isterken, motor sporlarından drift’te güzel dereceleri olduğunu Türkiye şampiyonluğu ve yurt dışında başarıyı hedeflediğini söyledi. Müziği ruhun gıdası olarak nitelendirirken, spor yaparak vücudu da sağlıklı tutmak gerektiğini ifade eden Doğukan Manço, önümüzdeki günlerde başlayacak ‘Survivor macerası’ ve müzik hedeflerine ilişkin şöyle dedi:
"Yeni dönem de yayınlanacak ‘All Star’ teklifi bir ay içerisinde geldiği için çok hızlı bir antreman temposuna girdim. Yarım kalan işimi tamamlamaya gidiyorum. Müzik konusunda babamın başta cesaret özelliğini örnek almaya çalışıyorum. Cesaretli olur ve yaptığınız işi severek yapıp, kabullendirmeyi denerseniz değişik işler yapmış olursunuz. Bu da sizin hangi yönde ilerleyeceğini belirler. Birazcık daha cesaretli olmayı düşünüyorum ileriye yönelik sıra dışı çalışmalar yapmak istiyorum ve yapacağım da."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.