Ece Erken "Beynimiz yandı"

 Sunucu Ece Erken son günlerde ünlüler dünyasında kim kiminle kavgalı küs listesini yayınladı.

12 Ocak 2019 Cumartesi 09:02
Ece Erken "Beynimiz yandı"






Ece Erken "Beynimiz yandı"

   Sunucu Ece Erken son günlerde ünlüler dünyasında kim kiminle kavgalı küs listesini yayınladı.Sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından hangi ünlü ismin hangi ünlüyle konuşmadığını belirten bir liste açıkladı.Ünlüler dünyasında kim kiminle kavgalı, kim kiminle küs? Sunucu Ece Erken, sunuculuğunu yaptığı programda hazırladığı listeyi takipçileriyle paylaştı. Pek çok ünlü ismin yer aldığı listenin bir hayli kalabalık ve karışık olması dikkatlerden kaçmadı.

Listede en dikkat çeken isim Ece Erken’in 'P.Kraliçesi' olarak yazdığı Demet Akalınoldu. Akalın 30’u aşkın kişiyle görüşmüyor.Erken, sosyal medyada yaptığı paylaşıma ‘Beynimiz yandı’ notunu düştü ve aralarında ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiden beğeni aldı.

Gazetevatan

Anahtar Kelimeler:
Ece ErkenKim Kiminle Küs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.