Ekranların en çok konuşulan dizisi "Diriliş Ertuğrul" oldu

 Televizyon ekranları birbirinden heyecanlı dizilerle ekran yarışını sürdürürken, reyting rekabeti de kıyasıya devam etti

03 Mayıs 2018 Perşembe 09:28
Ekranların en çok konuşulan dizisi "Diriliş Ertuğrul" oldu






Ekranların en çok konuşulan dizisi "Diriliş Ertuğrul" oldu

   Televizyon ekranları birbirinden heyecanlı dizilerle ekran yarışını sürdürürken, reyting rekabeti de kıyasıya devam etti.Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, Nisan ayının televizyon raporunu çıkardı. Ajans Press’in gerçekleştirdiği medya incelemesine göre,özellikle son birkaç yılda sıkça görmeye alışık olduğumuz tarihi ve askeri diziler popülaritesini korumaya devam ederken, izleyicinin ve medyanın gündemindeki yerini aldı. Nisan ayında medyanın en çok haber yaptığı dizi, 331 habere konu olan Diriliş Ertuğrul oldu.

   Kadrosunda Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil gibi ünlü oyuncuları barındıran Ufak Tefek Cinayetler dizisi, hakkında çıkan 241 haberle ayın en çok konuşulan ikinci yapımı olmayı başardı.2018 yılının en iddialı projesi olarak gösterilen ve geçtiğimiz günlerde ekranlara veda eden Mehmed: Bir Cihan Fatihi, 237 haberle en çok konuşulan üçüncü yapım oldu. Show TV’nin sevilen dizisi Çukur 165 habere konu olurken, ekranlara geldiği günden itibaren adeta bir hayran kitlesi oluşturan Sen Anlat Karadeniz, 164 haberle Nisan ayının en popüler beşinci yapımı olmayı başardı.

 1-30 Nisan tarihleri arasında en çok konuşulan diziler için gerçekleştirdiği medya araştırmasının detaylı haline aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz;

DİZİ İSMİ

KANAL

HABER ADET

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

TRT 1

331

UFAK TEFEK CİNAYETLER

STAR TV

241

MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ

KANAL D

237

ÇUKUR

SHOW TV

165

SEN ANLAT KARADENİZ

ATV

164

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

ATV

163

ÇOCUKLAR DUYMASIN

KANAL D

151

VATANIM SENSİN

KANAL D

150

YASAK ELMA

FOX TV

143

SİYAH BEYAZ AŞK

KANAL D

139

Anahtar Kelimeler:
Diriliş Ertuğrul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.