Elton Jhon hazır!

Elton Jhon uzun bir aradan sonra 33.albümü ile sevenlerine kavuşmaya hazırlanıyor. Müzik hayatında 40. yılını dolduran Jhon 12 şarkıya hayat vereceği albümünden güzel bir şarkıyıda sevenleri ile paylaştı

24 Ekim 2015 Cumartesi 11:23
Elton Jhon hazır!






Elton Jhon hazır!

Elton Jhon uzun bir aradan sonra 33.albümü ile sevenlerine kavuşmaya hazırlanıyor. Müzik hayatında 40. yılını dolduran Jhon 12 şarkıya hayat vereceği albümünden güzel bir şarkıyıda sevenleri ile paylaştı.

Elton Jhon, müzik, şarkı, sanat, albüm

Dünya müziğine son 40 yılda iz bırakmış önemli isimlerden birisi olan “Sir” Elton john, 33. albümü için iyi haberler verdi.
5 Şubat 2016 tarihinde piyasada olacağı açıklanan Wonderful Crazy Night adlı çalışma, 2013’teki The Diving Board’tan bu yana John’un ilk defa yaptığı yeni şarkıları barındırıyor. Prodüktörlüğünü T-Bone Burnett’ın yaptığı albümün kayıtları Los Angeles’ta gerçekleşti ve tecrübeli müzik adamının birçok çalışmasında olduğu gibi Bernie Taupin’in de katkıları var.

iTunes üzerinden ön siparişe açılan 12 şarkılık Wonderful Crazy Night’tan dinlemeye açılan ilk parça olan Looking Up‘a hemen kulak verelim.
Son Güncelleme: 24.10.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.