Emina Sandal'dan gerçek adam göndermesi

Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal sosyal medya hesabından Mustafa Sandal'a göndermede bulundu

20 Aralık 2017 Çarşamba 16:16
Emina Sandal'dan gerçek adam göndermesi






Emina Sandal'dan gerçek adam göndermesi

   Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal sosyal medya hesabından Mustafa Sandal'a göndermede bulundu.Geride bıraktığımız aylarda sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla adeta ayrılacaklarını ima eden ikili bu haberlerin gazetelere düşmesinin ardından ayrılık iddialarını reddetmişti. Ancak çiftin tüm bu yalanlama çabalarına rağmen haklarında yapılan haberler çiftin ayrılacaklarını gösteriyor. Özellikle Emina Sandal’ın sosyal medya hesabından yaptığı ‘Gerçek adam’ göndermesi adeta yaşananlara tüy dikti. Sırp şarkıcı Emina Sandal her şeyin yolunda gittiğini söylemesinin ardından Musti, sorunlar yaşadıklarını dile getirmişti. Emina Sandal da bunun üzerine “En büyük yanlışım, insanlara gösterdiğim sevginin aynısını bana göstereceklerini sanmam” şeklinde bir mesaj paylaşmıştı.

   Bununla yetinmeyen Emina, bir paylaşımda daha bulundu:Emina Sandal’ın sert ifadeler kullandığı o satırlar şöyle:

“Gerçek bir adam kadını asla incitmez. Bir kadını ağlattığında çok dikkatli ol. Çünkü Allah onun gözyaşlarını sayar. Kadın, erkeğin kaburgasından yaratılmıştır. Ayaklarından yaratılmadı. Öyle olsaydı ezilirdi. Üstün olsun diye başından da yaratılmadı. Ama göğsünden yaratıldı. Eşit olsun diye. Kolun biraz altında, korunsun diye… Kalp hizasında sevilsin diye…”

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Mustafa SandalEmina Sandal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.