"En büyük hobim soyunmak"

  İngiltere Premier Lig'de West Ham United'ın futbolcusu Javier Hernandez'in yeni sevgilisi Sarah Kohan  ilginç açıklamalarda bulundu.

20 Ekim 2018 Cumartesi 15:15
"En büyük hobim soyunmak"






"En büyük hobim soyunmak"

    İngiltere Premier Lig'de West Ham United'ın futbolcusu Javier Hernandez'in yeni sevgilisi Sarah Kohan  ilginç açıklamalarda bulundu.İngiltere'nin West Ham United takımında forma giyen oyuncusu Chicharito'nun sevgilisi Sarah Kohan, en büyük hobisinin soyunmak olduğunu söyledi.

   İngiltere Premier Lig'de West Ham United'ın futbolcusu Javier Hernandez'in yeni sevgilisi Sarah Kohan, yaptığı bomba açıklamalarla Ada basınını sallıyor. Sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapan Hernandez'in sevgilisi Sarah Kohan, tüm dünyayı geziyor. Çekildiği fotoğrafları da sosyal medya hesabında yayınlıyor.Instagram'da 1.2 milyon takipçisi bulunan Kohan'ın, sevgilisi Hernandes'e olan aşkını göstermek için geçtiğimiz gün Instagram hesabında paylaştığı fotoğraf beğeni yağmuruna tutulmuştu.

   Cesur paylaşımlarıyla gezdiği ülkerden fotoğraflarını paylaşan Kohan, bu gönderinin altına, "Senin için deliriyorum" açıklamasını yazdı. Harvard Üniversitesi'nde hukuk okuyan model Sarah Kohan, dünyayı geçmek için eğitimini dondurmaya karar vermişti.Ateşli fenomen, en son verdiği röportajla yine gündem olmayı başardı. Sarah Kohan, hayatındaki en büyük iki hobisinin: soyunmak ve suşi yemek olduğunu söyledi.

   Yaptığı paylaşımların ilgi gördüğünü fark eden model, bunu bir gelir kaynağına dönüştürme kararı almış.Bir ajansla çalışmaya başlayan 24 yaşındaki güzel kadın, asıl kazancını Instagram başta olmak üzere sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarla elde etmeye başlamış.

   Her geçen gün daha fazla gelir elde eden Kohan, paylaştığı viral reklamlar sayesinde de para kazanıyor.

Haberler

Son Güncelleme: 24.10.2018 05:35
Anahtar Kelimeler:
Javier HernandezSarah Kohan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.