"Eski sevgililerim çok çirkinleştiler"

Şarkıcı Tuğba Ekinci eski sevgilileri hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

23 Ocak 2019 Çarşamba 08:11
"Eski sevgililerim çok çirkinleştiler"






"Eski sevgililerim çok çirkinleştiler"

    Şarkıcı Tuğba Ekinci eski sevgilileri hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, eski sevgilileriyle ilgili gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Eski sevgililerim çok çirkinleştiler; ya eşleri iyi bakmıyor ya da kız arkadaşlarıyla mutlu değiller." dedi.

   Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, eski sevgilileriyle ilgili gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Eski sevgililerim çok çirkinleştiler; ya eşleri iyi bakmıyorlar ya da kız arkadaşlarıyla mutlu değiller." dedi.Ayak üstü gazetecilerle sohbet eden Tuğba Ekinci, ekranda eski sevgililerini görünce televizyonu kapattığını söyledi.

   Eski sevgililerinin yakışıklılıklarını kaybettiğini ve çirkinleştiği için o dizileri kapattığını belirten şarkıcı, "Eski sevgililerim çok çirkinleştiler; ya eşleri iyi bakmıyorlar ya da kız arkadaşlarıyla mutlu değiller. Benim dönemimde daha iyilerdi. Ekranda eski sevgililerime baktığımda 'Ben bunları nasıl beğenmişim' diye kendime hayret ediyorum" şeklinde konuştu.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Tugba Ekinci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.