Fatih Erkoç sahnelere döndü

 Geçen yıl lenfoma teşhisi konan ve yoğun bir tedavi sürecine girerek sahnelere ara veren Fatih Erkoç, eski günlerine döndü.

20 Haziran 2017 Salı 09:12
Fatih Erkoç sahnelere döndü






Fatih Erkoç sahnelere döndü
   Geçen yıl lenfoma teşhisi konan ve yoğun bir tedavi sürecine girerek sahnelere ara veren Fatih Erkoç, eski günlerine döndü. Sanatçı, pazar ve pazartesi günleri Bodrum'da sahneye çıkmaya başladı. Önceki gün Bodrum Marina Yacht Club'da olan Erkoç, hastalığıyla ilgili şunları söyledi: “Kemoterapi aldığım zamanlarda bile konser iptal etmedim. Çünkü müziğin bana ilaç gibi geldiğini düşündüm. Eşimin dirayetli davranışından ilham aldığım 13-15 şarkı yaptım. Kışa albüm çıkacak. Bir de rahatsızlığımı anlattığım kitap yazdım.” Kemoterapi sırasında dökülen saçlarının uzadığı görülen Fatih Erkoç, “Artık sadece altı ayda bir kontrole gidiyorum, o kadar” dedi.
Sözcü

Son Güncelleme: 20.06.2017 09:16
Anahtar Kelimeler:
Fatih Erkoç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.