Gülşen, sahnede dans rekoru kırdı: 2 saat durmadan dans etti..

Beylikdüzü'nde sahne alan ünlü sanatçı Gülşen, tam iki saat boyunca sahnede aralıksız dans etti. 10 binden fazla hayranına şarkı söyleyen Gülşen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

06 Eylül 2015 Pazar 10:17
Gülşen, sahnede dans rekoru kırdı: 2 saat durmadan dans etti..






Gülşen, sahnede dans rekoru kırdı: 2 saat durmadan dans etti..


İSTANBUL Beylikdüzü’nde düzenlenen ‘2’nci Barış ve Sevgi Buluşmaları Festivali’nde sahneye çıkan Gülşen, yaklaşık 10 bin hayranına sevilen şarkılarını söyledi, neredeyse durmadan 2 saat dans etti.


Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen konserde eski ve yeni şarkılarını söyleyen Gülşen, özellikle son ayların hit şarkısı ‘Bangır Bangır’ı hayranları ile birlikte söylerken grubu ile birlikte dans etti.


Saatler öncesinden meydanı dolduran hayranları ile birlikte ‘Yatcaz Kalkcaz’ ve ‘Of Of’, başta olmak üzere dillerinden düşürmedikleri şarkıları birlikte söyleyen Gülşen, kendisine barışı simgeleyen plaket ve çiçek veren Beylikdüzü Belediye Başkanı CHP’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde konseri iptal etmediği için diğer sanatçı arkadaşları ve kendisi adına teşekkür ederken “İçinde aşk ve sevgi olan hiçbir şey bence susturulmamalı” dedi. Başkan İmamoğlu’nun çağrısı üzerine binlerce kişi cep telefonunun ışıklarını açarak Gülşen’e ‘Barış ışığı’ gönderdi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.