Güzel hostes sosyal medyayı sallıyor

 Litvanyalı hostes Brigita Jagelaviciute sosyal medyada fenomen olmaya devam ediyor.

03 Mayıs 2018 Perşembe 15:08
Güzel hostes sosyal medyayı sallıyor






Güzel hostes sosyal medyayı sallıyor

   Litvanyalı hostes Brigita Jagelaviciute sosyal medyada fenomen olmaya devam ediyor.Litvanyalı hostes Brigita Jagelaviciute, Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla bir Instagram fenomenine dönüştü.Emirates Havayolları'nın Litvanyalı hostesi Brigita Jagelaviciute, paylaştığı fotoğraflarla bir Instagram fenomenine dönüştü.

   Dubai'de yaşayan 23 yaşındaki güzel hostes mesleği sayesinde dünyayı dolaşıyor. Bir yılda 74 ülke gezen Brigita Jagelaviciute gördüğü yerleri Instagram'da sayısı 60 bini geçen takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

   Geçen yıl tatil için ülkemize gelen genç hostes titil için Kapadokya'ya da uğramış. Brigita Jagelaviciute, Kapadokya'dan paylaştığı fotoğraflardan birinin altına "Geçirdiğim harika zaman için teşekkürler Türkiye." yazmış.

   Brigita Jagelaviciute DailyMail'e yaptığı açıklamada gördüğü şehirler arasında en çok New York'tan etkilendiğini söylemiş. Genç kadın New York'un karmaşayla dolu enerjisinin kendisine ilham verdiğini düşünüyor. Güzel hostes meslek seçimini yaparken Fransa'da Nice havaalanında gördüğü bir grup hostesten etkilenmiş. Mesleğini çok seven Brigita Jagelaviciute sadece etkisi uzun süren jet lag'lerden şikayetçi olduğunu belirtiyor.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Brigita Jagelaviciute
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.