Güzel oyuncu kusursuz fiziği ile dikkat çekti

Oyuncu Irmak Ünal tatil için gittiği Bodrum'da kusursuz fiziği ile dikkatleri üzerine çekti.

26 Haziran 2018 Salı 08:12
Güzel oyuncu kusursuz fiziği ile dikkat çekti






Güzel oyuncu kusursuz fiziği ile dikkat çekti

  Oyuncu Irmak Ünal tatil için gittiği Bodrum'da kusursuz fiziği ile dikkatleri üzerine çekti. 41 yaşındaki Irmak Ünal, çocukları Kayla ve Vadi ile çıktığı Bodrum tatilinde kusursuz fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

   Çocukları Kayla ve Vadi ile Bodrum'a tatile giden 41 yaşındaki oyuncu Irmak Ünal, düzgün fiziğiyle dikkat çekti. İki çocuk annesi Ünal, gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkardı. Çocuklarıyla da bol bol oynayan ve eğlenen Irmak Ünal, kendisini görüntüleyen kameramana selam vermeyi de ihmal etmedi.

   Başarılı oyuncu son olarak Hatice Aslan ile birlikte rol aldığı 'Kapan' adlı kısa filmdeki başarısıyla, İpekyolu Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Irmak Ünal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.