Güzel yıldız frikik vermemek için çok uğraştı

 İngiliz şov yıldızı Chloe Goodman tatile gittiği Dubai'de frikik vermemek için yoğun çaba sarfetti

11 Nisan 2018 Çarşamba 07:55
Güzel yıldız frikik vermemek için çok uğraştı






Güzel yıldız frikik vermemek için çok uğraştı

   İngiliz şov yıldızı Chloe Goodman tatile gittiği Dubai'de frikik vermemek için yoğun çaba sarfetti.İngiliz reality şov yıldızı Chloe Goodman frikik vermemek için çok çabalayarak denizde zor anlar yaşadı.

   Big Brother programıyla ünlü olan Chloe Goodman, Dubai'de tatil yaptı. Dubai'de geçirdiği tatilin keyfini çıkarmak isteyen Chloe Goodman, bikini seçimi yüzünden bir türlü rahat edemedi.

   Denizin ve güneşin tadını çıkaran reality show yıldızı, bikini seçimiyle dikkatleri üzerine çkemeyi başardı.Siyah bikinisiyle tüm gözlerin kendisine dönmesini sağlayan güzel, zaman zaman endişeli anlar da yaşadı.Frikik vermekten korkan güzel, elleriyle bikini üstünü tutarak önlem aldı.Gün boyunca gözünden çıkarmadığı renkli gözlükleriyle de modaya olan tutkusunu gözler önüne serdi.

İngiliz reality şov yıldızı Chloe Goodman, ülkesindeki aşırı soğuk ve karlı havadan kaçıp tatil yapmak için Kıbrıs'a geldi. Plajda görüntülenen Chloe Goodman'ın verdiği pozlar nefesler kesmişti.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Chloe Goodman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.