Güzel yıldız kıyafeti ile dikkatleri çekti

Güzel yıldız Jennifer Lopez giydiği kıyafet ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı bildi.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 07:51
Güzel yıldız kıyafeti ile dikkatleri çekti






Güzel yıldız kıyafeti ile dikkatleri çekti

    Güzel yıldız Jennifer Lopez giydiği kıyafet ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı bildi.Sevgilisi Alex Rodriguez'le akşam yemeğine çıkan Jennifer Lopez giydiği kıyafetle nefes kesici pozlar verdi.

 

   48 yaşındaki seksi yıldız Jennifer Lopez dün gece Los Angeles'da erkek arkadaşı Alex Rodriguez'le romantik bir akşam yemeği yedi.Yemek sonrası restoran çıkışında gazetecilere yakalan çift ilgi odağı oldular.

   Vücudunu saran kırmızı bir elbise giyen Jennifer Lopez kullandığı bacak dekoltesiyle görenlerin nefeslerini kesti.Sürekli dans eden, sahne şovlarında dans yeteneğini ortaya koyan güzel yıldız düzenli egzersiz de yapıyor ve bacaklarının güzel görüntüsünü de buna borçlu.

   Çift, yemek yediği mekandan da Lopez'in kullandığı arabayla ayrıldı.lex Rodriguez'le mutlu bir birliktelik yaşayan Lopez erkek arkadaşıyla sürekli toplum içine çıkıyor ve basına birlikte poz veriyor.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Jennifer Lopez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.