Güzelliği ile tüm Rusya'da nam saldı

Güzel Rus sipiker Yana Koshkina sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla tüm Rusya'da nam saldı. 

13 Şubat 2018 Salı 12:12
Güzelliği ile tüm Rusya'da nam saldı






Güzelliği ile tüm Rusya'da nam saldı

    Güzel Rus sipiker Yana Koshkina sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla tüm Rusya'da nam saldı. Rus televizyon kanalı Channel One'da spikerlik yapan Yana Koshkina, Instagram paylaşımları yüzünden zor anlar yaşıyor. Instagram takipçileri Yana Koshkina'nın paylaşımlarının çok açık saçık olduğunu düşünüyor. 27 yaşındaki Yana Koshkina Rus televizyon kanalı Channel One'nın gözdesi. Tüm Rusya'ya güzelliğiyle nam salmış durumda.

   

   Yana Koshkina bu senenin başlarında banyo küvetinde elinde şampanya kadehiyle Instagram hesabından çıplak bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşımı takipçileri ucuz ve bayağı buldular.Hatta bir takipçisi fotoğraf ile ilgili "Hiç doğal görünmüyor. Channel One neden böyle bir tipi bünyesinde barındırıyor?" yazdı.Yana Koshkina bu paylaşımları adeta görmezden gelerek yarı çıplak fotoğraflarını paylaşmaya devam etti.

   Bir paylaşımında seksi sunucu siyah elbisesiyle kırmızı bir koltukta poz veriyor.Yana Koshkina paylaşımın altında "Umduğunuzu bulamamak her zaman güzeldir." yazdı.Yana Koshkina'nın bundan sonraki üstsüz paylaşımı ise kendisine 254.000 yeni takipçi kazandırdı. Bu payalşımdan sonra takipçileri ikiye bölündü.Bazıları kendisini eleştirirken diğer taraf seksi sunucunun stilini beğendiklerini belirttiler. Hatta bir takipçisi kendisinin oldukça kutsal olduğunu yazdı.Yana Koshkina'nın bir erkek arkadaşı yok ve hayatındaki tek erkek şu sıralar kedisi Taras.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Yana Koshkina
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.