"Hadi içki içelim, sevişelim gibi bir durum yok”

 Televizyon dizilerinini başarılı iki oyuncusu Serenay Sarıkaya ile Ozan Güven'in yer aldığı ve geçen sene büyük başarıya ulaşan internet dizisi 'Fi', bu sezon 'Çi' ile devam ediyor.

15 Aralık 2017 Cuma 10:39
"Hadi içki içelim, sevişelim gibi bir durum yok”






"Hadi içki içelim, sevişelim gibi bir durum yok”

   Televizyon dizilerinini başarılı iki oyuncusu Serenay Sarıkaya ile Ozan Güven'in yer aldığı ve geçen sene büyük başarıya ulaşan internet dizisi 'Fi', bu sezon 'Çi' ile devam ediyor.Dizinin yıldızları Serenay Sarıkaya ile Ozan Güven önceki gün Bomonti Hilton Otel’de düzenlenen etkinliğe katıldı. İnternette iş yapmalarına rağmen kendi otosansürlerini uyguladıklarını da anlatan Ozan Güven, “Hikaye konusunda daha özgürüz. Hadi içki içelim, sevişelim gibi bir durum yok” açıklamasını yaptı.Ozan Güven de dizilerinin 9 milyon izleyiciye ulaştığı hatırlatılınca “O kadar olmuş mu ya? Artık zam bekliyorum” karşılığını verdi.Serenay Sarıkaya “Cem Yılmaz’dan film teklifi gelse kabul eder misiniz?” sorusuna şu cevabı verdi ve kahkaha attı:"Senaryosuna bağlı dermişim”

Posta

Anahtar Kelimeler:
Serenay Sarıkaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.