Haluk Bilginer'in sözlerine sosyal medyadan tepki yağıyor

Tiyatro sanatçısı Haluk Bilginer, 'Tanrı diye bir şey varsa kadındır. Allah baba değil, Allah anadır o. Allah, baba olamaz. Niye toprak ana diyoruz da Allah ana demiyoruz' şeklindeki sözleri yüzünden sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

09 Mayıs 2016 Pazartesi 09:57
Haluk Bilginer'in sözlerine sosyal medyadan tepki yağıyor






Haluk Bilginer'in sözlerine sosyal medyadan tepki yağıyor


Tiyatro sanatçısı Haluk Bilginer'in Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda yer alan sözleri sosyal medyada günün konusu oldu.
Sanatçı Haluk Bilginer'in  Cumhuriyet Gazetesi'deki röportajında din ve Tanrı konusundaki düşüncelerine tepki gösteren vatandaşlar ünlü sanatçıyı sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline getirdi.

ALLAH BABA DEĞİL ANA'DIR DEMİŞTİ

‘Erkeğin iktidarından nefret ediyorum, Tanrı diye bir şey varsa kadındır’ diyerek ilginç bir açıklamada bulunan Bilginer’e sosyal medyadan tepki yağdı. Haluk Bilginer, “Tanrı diye bir şey varsa kadındır. Allah baba değil, Allah anadır o. Allah, baba olamaz. Niye toprak ana diyoruz da Allah ana demiyoruz. Hep erkek cümleleri bunlar” dedi. Bilginer'in bu açıklamaları sosyal medyada günün en çok tartışılan konusu oldu. Binlerce kullanıcı Bilginer'i eleştirdi.

 
Son Güncelleme: 09.05.2016 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.