Hande Yener 'Hepsi Hit' ile geliyor

Pop müziğin ünlü şarkıcısı Hande Yener hayranlarına 6 Haziran sürprizi hazırlıyor. 2016 yılının 6. ayında müzik hayatına adımını attığı 16. yılında Hepsi Hit'le geliyor

18 Mayıs 2016 Çarşamba 03:02
Hande Yener 'Hepsi Hit' ile geliyor






Hande Yener 'Hepsi Hit' ile geliyor


Ünlü şarkıcı Hande Yener, sahne hayatında 12. albümüyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2016'nın 6. ayı ve 6'ncı gününü seçen şarkıcı Hande Yener yeni albümüne 'Hepsi Hit' adını verdi.

Hande Yener albümleri
Senden İbaret, Sen Yoluna Ben yoluma, Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor, Nasıl Delirdim, Hipnoz, Mükemmel ile pop müziğin unutulmaz şarkılarını topladığı albümlerine bir yenisini daha ekleyen Hande Yener yeni çalışması için son hazırlıklarını yapıyor.

6 Haziran’da ‘Hepsi Hit’ albümüyle yaza damga vurmaya hazırlanan Yener, ise dinleyicilerle buluşmak için heyecanlı! Yener, çalışmasında Ersay Üner, Edis ve Murat Dalkılıç gibi isimlerle çalıştı. ‘Hepsi Hit’ için imajını da yenileyen Yener albümdeki “Mor” isimli şarkıdan esinlenerek saçlarını mora boyattı.





 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.