Hande Yener,"Biz ateşli bir çiftiz"

Sanatçı Hande Yener sevgilisinden ayrıldıüı haberlerini yalanladı

02 Mayıs 2018 Çarşamba 16:49
Hande Yener,"Biz ateşli bir çiftiz"






Hande Yener,"Biz ateşli bir çiftiz"

   Sanatçı Hande Yener sevgilisinden ayrıldıüı haberlerini yalanladı.2015'te aşk yaşamaya başladığı 33 yaşındaki manken Ümit Cem Şenol ile ayrıldığı haberlerini yalanlayan Hande Yener, "Benim hızıma yetişemezsiniz. Biz ateşli bir çiftiz. Emekli çiftlerden değiliz" dedi.

   Hande Yener, son bir ayda iki kez ayrılıp barıştığı kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi Cem Ümit Şenol ile ilişkisi hakkında konuştu.45 yaşındaki şarkıcı Hande Yener, 2015'te aşk yaşamaya başladığı 33 yaşındaki manken Ümit Cem Şenol ile Kasım 2016'da nişanlanmıştı. Çift, son iki ayda iki kez ayrılmışlardı.Hande Yener, Antalya'daki 'Myfest 2018' festivali kapsamında sahneye çıktı. Ümit Cem Şenol'u soranlara "Benim hızıma yetişemezsiniz. Biz ateşli bir çiftiz. Emekli çiftlerden değiliz. İlişkimizin adrenalin dozu fazla. Ben de enerjisi yüksek bir kadınım. Bir anlık kızgınlıkla alınmış kararlar ama hepsi geçti, barıştık" dedi.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Hande Yener
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.