Hangi ünlü sanatçı ayakkabıya 57 bin TL ödedi?

Ünlü sanatçı Sibel Can 57 bin liraya satın aldığı ayakkabı ile gündeme bomba gibi düştü..

11 Kasım 2016 Cuma 09:29
Hangi ünlü sanatçı ayakkabıya 57 bin TL ödedi?






Ünlü sanatçı Sibel Can 57 bin liraya satın aldığı ayakkabı ile gündeme bomba gibi düştü..
7 ay sıra bekleyip, 45 bin lira vererek kırmızı tilki kürkü alan Sibel Can, büyük tepki çekmişti.Kürkünü İnstagram'da sergilediğinde tepki çeken ünlü isim, bu kez tedbiri elden bırakmadı.Başarılı şarkıcı, Yenibosna'daki bir ayakkabı fuarında görücüye çıkan 57 bin liralık ayakkabıyı dayanamayıp aldı. Fakat bu kez gizlemeyi tercih etti.
Bir ayakkabıya 57 bin lira!
SİBEL CAN KİMDİR?

Sibel Can 1 Ağustos 1970 yılında İstanbul Karagümrük semtinde doğdu. Sanatçının babası birçok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısıydı. Sibel Can 14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmaya başladı. Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkan sanatçı, Nükhet Duru'nun Fahrettin Arslan'a tavsiyesi üzerine Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başladı ve henüz 17 yaşındayken assolist olmayı başardı. Sibel Can'ın yaşının küçüklüğü sebebiyle gazinonun kapatılması üzerine Arslan'nın yardımıyla mahkemede yaşını 6 yaş büyüttürdü. Maksim gazinosunda Muazzez Abacı, Neşe Karaböcek ve Emel Sayın gibi ünlü isimlerle çalıştı. İlk dönem albümlerinde yapımcısı Orhan Gencebay'dır.
1987 yılında Kervan Plak'tan ilk albümü olan "Günah Bize"yi çıkartan Sibel Can bu albümde Orhan Gencebay'ın büyük desteğini gördü. 1988 yılında o dönemin popüler isimlerinden olan Hakan Ural ile Zerrin Özer'in evinde gizlice evlendi. Bu evlillikten daha sonra Engincan ve Melisa adından iki çocuk dünyaya getirdi.
Neredeyse her yıl bir albüm çıkaran Sibel Can, büyük bir yükselişe geçti, sanatçı 1999 yılında Hakan Ural'dan ayrıldı. 1997 yılında çıkardığı "Bu Devirde" isimli dokuzuncu stüdyo albümünde sanatçı çıkış şarkısı olarak sözlerini Serdar Ortaç'ın yazdığı Padişah isimli şarkıyı seçti. Albümle birlikte başarılı bir çıkış gerçekleştirdi. Geniş hayran kitlesi elde etmiş ve albüm satışın ilk sıraya yerleşmiştir.
İlk albümü ”Günah Bize” 1987 yılında Orhan Gencebay’ın da yardımıyla piyasaya çıktı. Albüm bir anda müzik listelerinin üst sıralarına yükseldi. Sibel Can şarkı söylemenin yanı sıra birçok dizi ve filmde de rol aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.