Hülya Avşar sosyal medyadan 40 erkek arıyor

Koca lazım diye mail adresi alan sanatçı Hülya Avşar, yeni albümünün ilk klibinde oynayacak erkek oyuncuyu sosyal medyadan arıyor.

05 Ekim 2013 Cumartesi 15:24
Hülya Avşar sosyal medyadan 40 erkek arıyor








Ünlü sanatçı Hülya Avşar, yeni albümünün ilk klibinde oynayacak erkek oyuncuyu sosyal medyadan arıyor. Uzun süredir albüm yapmayan Hülya Avşar, geçen hafta twitterdan paylaştığı yazı ile albüm çıkaracağını açıklamış ve albümünün bayramda hazır olacağını sosyal medyadan sevenlerine duyurmuştu. Sürpriz bir şarkısı olduğunu hayranlarıyla paylaşan Avşar, şimdi twitter üzerinden oyuncu aradığını duyurdu. ‘Koca Lazım’ adlı şarkısına klip çekecek olan Avşar, 18 yaş üstü 40 erkek oyuncuyu sosyal medyadan arıyor. Takipçilerine seslenen Avşar, “Klipte oynamak isteyen erkek takipçiler, fotoğraflarınızı kocalazimklip@gmail.com adresine yollayabilirsiniz”yazısı paylaşarak klibinde oynayacak erkek takipçilerine seslendi. Geçen günlerde ünlü komedyen Şahan Gökbakar da twitter hesabı üzerinde bir yazı paylaşarak yeni filmine oyuncu aramaya başlamıştı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.